.H.u.n.g.e.r.G.a.m.e.s.

Pulsen är fortfarande hög. Det syns säkert forfarande bitmärken i jackan. Jag är allt för klen för filmer som tex. Hunger Games. Lejonkungen och Pocahontas är fullt tillräckligt spännande för mej.
Men ja, den var bra! Och grym.

flytt, hustankar..

..och skolan som tar musten ur en. Har typ 2034 uppgifter som måste göras. Har en beställningsbok fylld med jobb, ett hus som skall renoveras, en lägenhet som skall tömmas, ett hus som skall tömmas och en annan lägenhet som skall flyttas in i tillsvidare. Allt detta på en månad och en vecka. Okej, renoveringen kommer vara långt i från klar då, men det borde ha kommit en bit på vägen iallafall.

Så som ni förstår frästar det väldit mycket att ta mitt pick och pack och hälsa på Bina i Holland. Men snart är hon hemma igen. Och då är det en girlsnight som gäller! :)

Ja, ryktet stämmer

Vi har gått och köpt oss en liten söt stuga. Och för att göra skvaldrandet lättare för alla kan jag ge lite saftig info. :) Stugan finns i Gottböle i Närpes på en jättesöt väg. Vi har hästar rakt framför huset och en högfors 5A i stugköket. Vi kommer såklart att totalrenovera stugan så den får alla bekvämligheter men den gamla charmen skall bevaras.

Hemlös med mycke stuff

Japp, då var det klart. Vi kan från och med 1.5 titulera oss hemlösa. Om inte nån råkar ha en skitbillig och fin lägenhet som är ledig i Närpes centrum alltså?

Huset vi tänkt bo i var ca 200 kvadrat för stort för oss, så en familj som är aningen större än vår och som har mera nytta av dom där 7 rummen får ta över.

En sak jag lite oroar mej för dock är att packa ihop och flytta, inte bara från ett ställe utan från två på mindre än en månad. Lägenheten i vasa skall vara tömd i slute på april och i mitten av maj skall vi tömma huset i Närpes. Och fy vad mycke stuff man har!

Kan inte förstå hur mycke skräp man samlar på sej. Och då har jag ändå sålt massa grejer på loppis och findit. Men mera ska bort! Nån i behov an en gammal tvättmaskin? :D

Eko-fynd

Se på det här! Det går att fira påsken ekologisk i år! Och gått var det!

RSS 2.0