Jag vill, jag vill!

Jag vill studera till ekofrisör på Prakticum i Helsingfors!!! Just nu känns det som den näst största drömmen! (största är att ha en egen liten salong) Det finns bara en hake, det är i HELSINGFORS! Behöver jag säga mer?!

En annan utbildninga jag inte skulle tacka nej till är ekologisk hudvårdsterapeut på Axelsons husvårdsskola i Stockholm.. Men samma sak här. Finns en hake, eller egentligen två, eller vänta nu tre. 1) Stockholm 2) Priset på utbildningen 3) boende.


Evelina <3 Findit.fi

Den som startade findit är värd en stor KRAM!

Efter att mina två annonser varit uppe i hela 10 minuter hade jag fått tre svar! Tre svar!

Vissa lärare borde inte vara lärare

så är det bara. Och ibland har man helt enkelt för mycket skoljobb.

Finns det något bättre än att

komma hem och se att lägenheten är städad, byket är bortplockat, sängen bäddad, disken diskad, och att det finns färdigt tillredd mat i kylskåpet bara att sätta i ugnen, och på tallriken finns en lapp med texten "Njut"? Nej, det kan inte finnas något bättre. <3


har förövrigt hittat ett nytt akvarie jag vill ha! Men det är så stort, så jag får inte ha det i lägenheten...:/


Okeij kanske inte fullt så här stort. Men 200cm*52cm*63cm, med andra ord 600liter, och jag får max ha 200 liter för hyresvärdarna... :( Men det skulle passa utmärkt som sommarhotell i Närpes åt firrarna.

Borde..

Jag borde:

-dammsuga
-prisätta saker som skall till loppis
-städa akvarierna
-göra 1000 olika skolarbeten
-köpa mat att ta med till skolan imorgon
-söka en frivillig smink modell tills fredag
-söka en sminkmodell med hudproblem
-söka modeller till en modevisning
-fundera på vad mitt slutarbete skall ha för inriktning
-söka sommarjobb
-söka praktikplats

Och vad tänker jag göra ikväll? Ja inte något av det här!


Skolan som kallades Det.

Som ni säkert alla redan vet serveras ingen mat i Novia i Ropanäs längre. Det här ogillar jag starkt! Vi har möjlighet att gå till sjukhusets matsal och äta, men då i grupper om 30 stycken. Och då måste vi gå och äta mellan 12 och 13. Vilket i praktiken betyder att 60 st. av skolans vad 300? 400? elever har möjlighet till mat. Jag gissar att de 60 pers som kommer att få äta i sjukhuset är skolan lärare. Och vi elever får svälta. Eller ta me mat att värma i skolans hjälpkök med EN mikro. 300 pers på en mikro på en timme.. Ja den maten blir inte varm!

Och värst av allt, vi har inte ens möjlighet att köpa en kopp kaffe! Inte heller en frukt!

Det skulle inte ha varit någon fara om det här skulle ha drabbat de som studerar på Brändö och har många andra matserveringar runt sig. Men vi som sitter fast ut i Ropanäs skogen och bara har tillgång till en kotipizza!

En annan sak jag inte riktigt förstår är hur Novia i Ropanäs har tänkt att dom ska få nya studeranden nästa år? Jag menar, vem börjar i en skola som inte ens kan erbjuda en mat?! Nä, det här var droppen, jag kommer åtminstone INTE att rekommendera skolan för någon!

Och vem kom på iden att anställa typ 0,5% manliga lärare och 99,5% kvinnliga?!


RSS 2.0