Gamma piu ecostyle 09

Snart får jag min efterlängtade ekologiska fön och plattång!
De är gjorda av återvinningsbart plast, förpackningen är återvinninsbar och de drar lite ström. Kan det bli bättre? Och dyrare?TVÅ DAGAR KVAR!

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH!

En sak som skrämmer mej

är att jag glömmer saker.

Som tex. när jag och Julia kom till bion.

Julia: Du har vel me biljetten?
Jag: Biljett?!
Julia: Ja, han du fick i födelsedagspresent!
Jag: Va, fick ja he?!

Grejjen är att jag viste att Julia skulle bjuda mej på bio, och ja minns att jag fick ett kuver av henne. Men biljetten minns jag ingenting av! Det skulle lika bra ha kunnat vara ett kort i kuveret där det stod att hon skulle bjuda mej på bio!

Skrämmande, jag brukar inte glömma saker. Och det här exemplet var bara en av många saker. Här o dagen for jag utan hemnyckel! Alla som känner mej vet att jag inte gör sånt!

Men som tröst i det hela vet jag att flera av mina klasskompisar har precis samma problem. Det är ett tecken på att det är övergående.

Rudolf med röda mulen

Så känner jag meij nu. Och en vild gissning är att vi liknar ganska mycket också. Horn har jag dock inte, tro det eller ej.Ikväll har jag snörvlat mej genom en finfin kväll på Amarillo och bio med syster Julia. God mat och bra film! Jag rekommenderar Chicken pocket på amarillo och Red riding hood på bio. Tack Julia!

Nu tror jag att jag borde förflytta mej och mitt snörvelpapper mot sängen. Ha de gott folk!

Födelsedag,showplanering, tandläkar besök, modeshow besök, frisering, lokalen, hundvalpar, packat upp, ögonfransförlängning m.m

Det händer mycket nu.
Tror bestämt jag bara tar en liten del nu, annars blir det här inlägget en kilometer långt.

Ja, min födelsedag till ära lärde vi oss att göra ögonfrans förlängning i skolan. Vilket var det roligaste vi gjort hittils i år i skolan. Skitskoj!

En sak som inte var lika skoij var besöket till tandläkaren. En dag förra veckan föll en stor bit av en av mina tänder bort, så jag var tvungen att kläma in ett tandläkarbesök i kaländern. Det visade sig att tandläkarnas försök att rädda mig från att få hål i mina gropiga tänder bara gjort det ännu värre. De hade inte rengjort ordentligt under plomben så det hade växt ett enormt hål under den. Så det finns en storrisk att jag hamnar att rotfylla tanden. Blä! Ha hört att det kostar multum...

Varför har jag alltid så otur med mina tänder? För några år sedan skulle jag fixa ett pytte fjuttit hål,vilket jag trodde de gjorde. Men ett halv år senare fick jag åka och DRA UT tanden p.ga. att de borrat sönder nerven!
Jag har inte tid och råd att fixa min tand nu!

Men nu sticker jag och fixar lite till modeshowen nu.

Jag vill ha!

Oij oij oij det har hänt mycket sedan sist. Men vi tar det sedan. För trött nu.
Jag vill ha:
*bilen fixad
*en ny parfym (guccis flora skulle inte sitta helt fel tex.)
*boken Skönhet, till vilket pris från ekoshopi
*en svart maskara från ekoshopi
*en lottovinst
*en duchlotion från ekoshopi
*tidningsprenumeration (tex. chic)
*En ansiktslotion för torr hy (gärna från ekoshopi)
*en ny bil
*kläder att ha på kroppen
*bensin
*en röd stuga på landet
*en bordsdiskmaskin
Imorgon är det finska, ögonfransförlängning (i skolan),loppis och tårta som gäller.
Nu natt, och drömma om den röda stugan på landet och allt annat jag vill ha.

RSS 2.0