Snäälla husse?!


Snääälla husse, kan vi få sista biten av pajen?I morgon är en sorgens dag. Mina två små bebisar flyttar hem till Närpes igen.
Jag hade sett framemot januari hela hösten och vintern. Och nu är januari slut.
Vad göra nu? Skaffa en egen kisse? Men det duger inte med vilken kisse som hälst. Jag vill ha Dora&Doris.


Gamla goda tder.

I tisdags var jag till Närpes och träffade mina gamla kompisar som jag var med genom hela lågstadiet och högstadiet. Vi kunde lugnt konstatera att vi inte har blivit ett dugg mognare på de fyra år som gått sedan vi alla träfats sist. Vi hade alla fortfarande samma sjuka humor.
S kollar fortfarande väldigt ofta på skräckfilmer och äter fortfarande bara Hawaii pizzor. Det som har ändrats mest med S är nog bostadsorten, hon bor nämligen på Åland av alla ställen nuförtiden!
K äter fortfarande mycket godis och bor fortfarande i Närpes. Det som hade ändrats mest med K sedan vi alla sågs sist är nog att hon har sin W nu. :)
Den som det hande hänt mest med var nog C. Hon äter inte chips mer!! (förr åt hon ca 1 påse/dag) Och hon har flyttat tillback till Närpes efter 3 års förvirrning då hon varit i Södra Finland. Hon har gått och förlovat sig och sist men inte minst så skall hon snart bli mamma! Snacka om mycket som hänt de senaste åren! Men C var nog sig lik fortfarande hon åxå. Hon lämnar fortfarande inte sina naglar ifred och hon är fortfarande lika tokig. :P Och jag måste bara säga att C var så enormt söt med sin stora mysiga mage!

Jag hoppas verkligen att det inte tar fyra år före vi träffas nästa gång. Och då hoppas jag att M kan vara med åxå. Hon kunde tyvärr inte komma den här gången.

Förövrigt händer det inte mycket här. Jag försöker gosa så mycket som möjligt med katterna för imårgon måste vi lämna tillbacks dem. *snyft* (För de som inte visste har Anders och jag varit kattvakter i en månad åt mina kära "svärföräldrars" katter medan de flyger klotet runt.) Jag har funderat lite på att kidnappa Dora&Doris (katterna) men jag vet inte riktigt hur...


Ogillar starkt!

Jag ogillar starkt vårt internet! Hata är ett mycket starkt ord, vi borde vara försiktiga med. Så jag ogillar alltså vårt internet väldigt väldigt starkt! Försöker sakta men säkert fixa en "tillsvidare" design på bloggen. Å så fort jag kommer på något bra så kapar internet och är borta i ca 10 min. När de där oändligt långa minuterarna är över så börjar de fungera lysande igen! Men endast för ett par minuter innan det kapar igen. Enormt irriterande!

Nåja ja får snart fastlagsbullar, så riktigt dålig kväll är det trots allt inte! Anders håller på och bakar för fullt! :) Ifa ni inte vet så tycker jag om min pojkvän! :D

Jahaa..?!

Okeijj.. Hm.. Jag är då inte världens tekniskaste människa. Så fort jag tänker göra något tekniskt hoppar mina tummar mitt in i handen å vägrar hoppa tillbaka till deras vanliga plats på händerna. Till allas kännedom. Så ifa det här blir en total flopp kan ni ju försöka ha lite överseende.
Jag gör oftast mitt bästa. Iaf den första minuten. Sen håller jag på ca 1 minut till och då konstaterar jag oftast att det är lika bra att ge upp. Eller ber någon med teknikens gåva att hjälpa mej. Får se hur det blir med det här… :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0